lördag 2 juni 2012

Helgen




Vi har en lagom tråkig helg nu när vädret är så grått och blåsigt. Tänk att förra helgen låg jag i skuggan och tyckte det var för varmt och nu är det +6 grader och storm.

Vi skulle åkt till Erikshjälpen och tittat på billiga tyger, men istället blev det en tripp till Ingelsta och vi fick faktiskt en hel del gjort. Vi köpte gardiner till sovrummet, som varit gardinlöst sen vi flyttade hit i höstas. Så det var verkligen på tiden att vi hittade några lagom mörka, tillräckligt snygga och inte allt för dyra. Vi fyndade även en matta till vardagsrummsgolvet som även det varit kalt sedan vi flyttade hit.

Vi hämtade ut en babybox också som vi fick gratis från barnenshus och det var ju en flopp. Bindor, två nappar, några blöjor och reklam. Och det påstår dem vara värt 500. Napparna var väll dem enda som var fina. En konstig blöjhink fick vi också.. äh! Jag köper häldre mina egna saker, alla gratis prylar och reklamgrejer gör bara så man känner sig lurad och dum. Allt är till för att sälja och för att få föräldrar att få dåligt samvete för att dem inte har det "bästa" till sina barn.

Vår bebis kommer få det bästa.. All vår kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar