torsdag 2 augusti 2012

Första Augusti


Martin tog lite bilder under fotograferingen igår. Här är några av dem:

Mina svullna fötter passade tyvärr inte i några av skorna som dem hade valt ut så det fick bli fotografering i strumporna och tillslut i mina converse. På bilden ser vi stylisten i bege, formgivaren i rutiga byxor och fotografen i svart.  

Martin fotade några bilder på mig i pausen. Lilla magen i vecka 38.
Kläderna till omslagsbilden.

Håret jag och magen och i bakgrunden flyger formgivaren förbi.

Stylisten bättrar på sminket och håret mellan bilderna.

Stylisten bättrar på sminket och håret mellan bilderna.
H'är är kläderna till artikeln i tidningen, vi tog också bilder med mig och Martin tillsammans, men tyvärr fick jag ingen bild på det. 


Det var verkligen häftigt att få bli proffs sminkad och fixad av en stylist, en jätte duktig tjej från Gävle. Hon hittade verkligen mina färger och jag kände mig super fin! När vi var klara verkade alla nöjda och jag fick fina komplimanger från både fotografen och från formgivaren till tidningen. Det var ganska jobbigt, varmt och det var konstigt att stå i centrum. Men det var en väldigt rolig upplevelse och jag ångrar det inte för en  minut.

Numret kommer ut i oktober och jag kan knappt vänta. Ni får hålla tummarna för att det blir ett omslag, för det här var bara ett "omslags-försök". Jag vet inte riktigt vad det innebär men som Ulrika, chefredaktören sa så är det så många kockar i soppan så hon kunde inte garantera ett omslag men en artikel i tidningen kommer det hur som helst att bli.


Jag fick en fin present av formgivaren som tack för att jag var med och
jag fick även massor med Föräldrar&barn tidningar av Ulrika.

Teething bling
Det här är ett snyggt halsband men också en bitring för bebis. Så smart och så gulligt! 

Dagen var inte slut efter fotograferingen och intervjun. Klockan 18 mötte vi upp Martins föräldrar och åt en underbar 3 rätters middag på Jensen Böfhous. Vi firade Martins pappa som fyllde 65 år i måndags och efter den långa goda middagen så tog vi tåget tillbaka till Norrköping.

Jag har då aldrig varit så trött och jag har aldrig haft så ont i ryggen. Jag stod större delen av resan hem från stockholm och väl framme i norrköping tog vi en taxi hem till oss från stationen. En riktigt minnesvärd och lyxig dag fick jag vara med om igår och idag är jag nöjd men fullständigt utslagen. Så nu blir det en slapp-dag på soffan och resten av veckan ska jag måla, ta det väldigt lugnt och vänta på vår Bebis.

Tack Min Fina Fina Martin för att du ställde upp och följde med igår. Jag älskar dig med hela mitt hjärta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar